Kleren als cadeau.. nee toch.

Kleren als cadeau.. nee toch.

De rush naar het ideale eindejaarscadeau is weer begonnen; lekker winkels en webshops afschuimen om toch maar met iets speciaals voor de dag te komen. Zeker als het onze kinderen betreft is het niet altijd even gemakkelijk om je kleine oogappel (die al alles heeft) nog eens te verrassen.

Sommigen komen al eens met kleren aanzetten (en dan heb ik het niet over de kersttruien die nu super in trek zijn). Maar geef nu bij jezelf even toe, zou jij daar blij van worden? Ik niet om eerlijk te zijn. Kleren zijn voor mij geen cadeau-materiaal. En ik heb nog geen enkel meisje zien opspringen van vreugde bij het krijgen van een nieuw jurkje als enig cadeau.

Maar betekent dit dat al de mooie jurkjes die we hier verkopen geen cadeau kunnen zijn? Dat is ook niet waar. Waarom zou je haar eens niet willen verwennen met een nieuwe outfit? Je lieve oogappel zal stralen in een (feestelijke) nieuwe jurk en daar ook blij mee zijn. Maar kies voor het cadeaumomentje iets kleins, leuks en fun (knutselmateriaal, een kleine pop, een knuffel, CD) en het jurkje (of de cadeaubon) geef je maar aan de ouder. Iedereen blij. Prettig eindejaar.